Big Nick: Al meer dan 25 jaar een begrip!

5000 OPTREDENS?

Dik geluid en een vette lichtshow? Check! maar niet genoeg voor een te gek feestje, daar heb je namelijk Big Nick voor nodig. Die weten namelijk precies wat entertainment is en dat het niet alleen draait om vlekkeloos je repertoire spelen. Met zo’n 5000 optredens op de teller beschikt Big Nick niet alleen over een ongelooflijk breed repertoire maar ook een dosis ervaring waar je u tegen zegt. Met een enorm improvisatie vermogen en veel interactie met het publiek heeft Big Nick een leidende rol in het covercircuit.

NIEUWE FRONTVROUW

Afgelopen maanden is de band op zoek geweest naar een nieuwe zangeres welke een mooi tegenwicht voor zanger Sjef op het podium zou kunnen zijn en deze vonden ze in Mariska. Haar ervaring in het werken met kinderen moet haast wel van pas komen in haar rol als frontvrouw van Big Nick.
De combinatie “op het front van de band” met de charmante, goed ogende zangeres Mariska en zanger/entertainer Sjef gaat een geweldig succes worden!

STEVIGE BASIS

Sinds 2016 is ook Jeroen weer terug op het oude nest, samen met bassist Gunther en drummer Pieter vormen zij de stevige basis van de band. Big Nick wordt ondersteund door een dikke licht- en geluidshow aangepast aan het type optreden. Het maakt de band niet uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden; ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn/haar dak te laten gaan. Kortom: Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, pleinfeesten, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

OORSPRONKELIJKE FRONTMAN

Sinds juni 2010 heeft de band Big Nick haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor Big Nick. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden van Big Nick een prachtig succes te maken. In 2005 besloot Sjef om solo verder te gaan als entertainer op bedrijfsfeesten, festivals e.d. Maar de drang om toch weer terug te keren in de band bleef altijd bestaan.

TOP40
ROCK
DISCO
SOUL
NEDERLANDSTALIG
FEEST
DANCE
JAN SMIT

Stukje geschiedenis

Wat veel mensen misschien niet weten is dat Big Nick al ergens in de jaren 80 van de vorige eeuw is opgericht en dat drummer Pieter er nu het langst van de oude bezetting bij is.

Ook Big Nick op uw feest of evenement?

Neem contact met ons op voor info en vragen (of boek Big Nick direct!)